logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Praana Praanee Praanayam!

 
yoga morgenpraksis
Noe av det første jeg gjør når våren endelig er her og jeg kjenner solen såvidt begynner å varme på kroppen er å ta på en god genser, gå ut på terrassen, rulle ut saueskinnet og gjøre min morgen praksis ute!

I Kundalini Yoga jobber vi bl.a. mye med å aktivere flyten av Prana rundt om i kroppen. Prana er den subtile livssenergien som vi tar inn gjennom det 3. øyet, kronchakra, hender og føtter under vår yoga og meditasjons praksis. Mye av den vitale prana'en kommer også gjennom sunn og riktig mat, mens den største dosen av Prana kommer faktisk gjennom pust og pranayama!

Når du er fylt med prana føler du deg i flyt med livet både i og utenfor deg, og du kan føle strømmen av liv ut til alle celler. Du opplever økt overskudd, livsglede og respirasjonen føles åpen og lett!
Nå om våren hvor alt springer til liv, knopper åpnes, trærne blomstrer og fuglene hekker, er det en sterk konsentrasjon av Prana ute i luften. Kroppen reagerer med å produsere økt endorfin og oxytoksin som gjør oss lykksalige og kanskje litt "vår-høye".

Har du tilgang til en liten hage, balkong, terrasse, eller kan finne et stille sted i huset hvor du kan sette vinduene på fullt gap: benytt denne sjansen til å ta inn den helende vibrasjonen av liv gjennom Kundalini Yoga og pranayama i vårluft!
 
 
Denne Kundalini Yoga boken inneholder et mangfold av fantastiske pranayama-teknikker med medisinsk dokumenterte effekter :
 
 
kundalini yoga bok
 

Bestill den på satnam.eu eller klikk på bildet :-) Nytes med nærvær og Prana!You have no rights to post comments

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345