logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

kirsch gongser et senter for Kundalini Yoga som tilbyr ukentlige klasser, Kundalini Yoga Lærerutdanning, Yoga for Bedrifter, Individuell Yogaterapi, Yoga for barn, Karam Kriya, Sadhana, Workshop's og mer.

Vi holder til i Oslo hvor meste av vår undervisning foregår.

Vårt mål er å bidra til å gi Kundalini Yoga en base i Norge. Vi har et ønske om å dele vår erfaring av hvordan denne tradisjonens dype og essensielle innsikt kan integreres i våre liv.

Livet er en lang og spennende læringsprosess. Kundalini Yoga gir oss en unik tilnærming til hvordan vi utfra egne forutsetninger, kan utfolde vårt potensial og gjøre vårt beste for å leve et liv med god helse, glede og åndelig inspirasjon. Kundalini Yoga er basert på Yogi Bajans lære, og tilbyr et bredt spekter av yogaøvelser, meditasjoner, pranayama pusteteknikker og mantraer.

Ved Kundalini Yoga Skolen ønsker vi å skape et stille og meditativt rom, hvor du kan oppleve et inspirerende fellesskap for vekst og utvikling, dyp avspenning og fornyelse. Vårt mål er at du skal få oppleve økt overskudd, og kunne møte både deg selv og dine omgivelser med kjærlighet og sensitivitet i forhold til hverdagens utfordringer.

 

Kunst og Uttryksterapeut HVA GÅR YOGA PRIVATTIME ELLER YOGA TERAPI UT PÅ?
 
- Vi jobber psyko-somatisk, helhetlig og målorientert
- individuelt tilpasset yogaprogram og meditasjon utifra dine ønsker og behov
- Personlig veiledning og oppfølging
- Enkle kosthold og livstilssråd hvis ønskelig
- I Yoga Terapi inkluderer vi enkle hands-on teknikker og andre alternative metoder for å gi slipp på stress og traumer i kroppen.
 
OM ANANDRAJ / JAKOB SCHAIBLE
 
Kundalini Yoga Teacher Trainer, Psykoterapeut, Kunst og Uttryksterapeut, Karam Kriya Konsulent, Reiki Mester, Gong Lærer og Grunnlegger og leder av Kundalini Yoga Skolen
 
AnandRaj underviser med sjel og hjerte og har lang erfaring som både lærer og terapeut.
Som anerkjent kunstner, Kunst og Uttryksterapeut og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sitt arbeid med grupper og individer.
AnandRaj har spesialisert seg på mennesker som søker personlig utvikling og som ønsker å bearbeide traumer. Gjennom sin lange erfaring fra kundalini yoga, så vel som psykoterapi kan han gi deg støtte på et mentalt, fysisk og åndelig plan. Han inviterer kroppen, sansene og ulike uttrykksformer i til helbredelsesprosessen som kan skape uventede åpninger og endringer.
AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring fra ulike kontekster og målgrupper både i Norge og internasjonalt. 
AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer og terapeut i Berlin.
 
Kontakt AnandRaj for 90 min. Privat Yogatime, Kunst & Uttryksterapi eller Karam Kriya Konsultasjon:
 
PRIS:
1120,- for medlemmer (10-klippekort/6-månedskontrakt) eller faste og regelmessige klienter
1400,- for ikke-medlemmer
 
E-mail: anandraj@kundalini-yoga.no
Tlf. : 457 85 278
 
 
 
Yoga Privattimer
HVA GÅR YOGA PRIVATTIME ELLER YOGA TERAPI UT PÅ?
 
- Vi jobber psyko-somatisk, helhetlig og målorientert
- individuelt tilpasset yogaprogram og meditasjon utifra dine ønsker og behov
- Personlig veiledning og oppfølging
- Enkle kosthold og livstilssråd hvis ønskelig
- I Yoga Terapi inkluderer vi enkle hands-on teknikker og andre alternative metoder for å gi slipp på stress og traumer i kroppen.

OM SALILA GYANJOT
 
Kundalini Yoga Teacher Trainer, Yoga Terapeut & Livsstils veileder (Spes. Østlig medisin, kvinner og mødre), Shakti Dans Lærer, Grunnlegger og leder av Kundalini Yoga Skolen

Salila Gyanjot er en erfaren Kundalini Yoga Lærer og Yoga Terapeut. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes klasser og privattimer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet.
Salila Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Østlig medisin, Naturmedisin, Eteriske Oljer og Karam Kriya (yogisk numerologi).
Som halvt indisk og født inn i en yoga-praktiserende familie, samt bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Salila Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevegelse og bevissthets trening allerede tidlig i sitt liv.
Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.
Salila Gyanjot har et brennende hjerte for å formidle hvordan spesielt Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt.
 
Kontakt Salila for 90 min. Yoga Privattime eller Yoga Terapi:
 
PRIS
1120,- for medlemmer (10-klippekort/6-månedskontrakt) eller faste og regelmessige klienter
1400,- for ikke-medlemmer
 
E-mail: salila@kundalini-yoga.no
Tlf. : 922 14 004
 
 
gyannewwebSalila Gyanjot Vestøl

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, grunnlegger og daglig leder ved Kundalini Yoga Skolen

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år.
Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann AnandRaj.
Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn.
Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv.
Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt. Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i.
Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

anandraj profile3

AnandRaj / Jakob Schaible

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Gong Lærer og grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år.
Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.
AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt.
Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.
AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.
AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga.

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345