logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Oslo Kundalini Yoga Skolen

På jakt etter Kundalini Yoga i Oslo? Da er du hjertelig velkommen til Kundalini Yoga Skolen! Vi tilbyr Kundalini yoga i Oslo på forskjellige plasser.
 
Hos oss kan du begynne på Kundalini Yoga i Oslo når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Kundalini Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Vi gir autentisk Kundalini yoga i Oslo for alle nivå og utgangspunkt. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra!
 
Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - designet for å møte vår tids utfordringer!
I tillegg til fysisk trening får du erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Kundalini Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.
 
Hos oss kan du trene en effektiv Kundalini yoga i Oslo som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Kundalini Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!
 
Meld deg på en gratis prøvetime nå for Kundalini yoga i Oslo HER og velg en tid og et sted som passer deg! Eller se vår timeplan for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops i Oslo og rundt om i lander HER
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345