logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Om Kundalini Yoga

 

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". Dette er fordi denne formen for yoga, i tillegg til fysisk trening, fokuserer mer på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse, både i oss selv og i samspill med verden rundt oss.

Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Kundalini Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit. Typisk for Kundalini Yoga er de dynamiske yoga øvelsene, bruken av ulike pusteteknikker, lydvibrasjoner, mantra og utallige meditasjoner.
Du lærer også hvordan du kan oppnå et sterkt nervesystem, god blodsirkulasjon og et vitalt og effektivt immun og hormonsystem!

Andre positive virkninger av Kundalini Yoga

  • Økt konsentrasjon og tilstedeværelse
  • Mer energi og overskudd
  • Sterk kjernemuskulatur
  • Økt fleksibillitet
  • Indre ro
  • Bedre hukommelse
  • Bedre søvn

grouptwistwebsiteFlere vitenskapelige undersøkelser er blitt gjort av Kundalini Yoga's kraftfulle og medisinske effekter på både kropp og psyke. "Medisinsk Yoga" har sitt utspring fra Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan. Det er denne klassiske formen for Kundalini Yoga som praktiseres hos oss ved Kundalini Yoga Skolen i Oslo.

Det er også gjort erfaringer på Kundalini Yoga´s positive virkning på angstlidelser, ME, MS, ryggproblematikk, hjerteproblemer og ulike former for avhengighet.

Med jevnlig praksis vil du etterhvert merke at du får en økt bevissthet og tilstedeværelse, og at du opplever mer overskudd til å kunne møte både deg selv, dine omgivelser og hverdagens utfordringer. Kundalini Yoga er et effektiv redskap for stressmestring med øvelser som hjelper deg å ta i bruk dine indre ressurser og utnytte ditt potensiale som menneske.

Hver time hos ved Kundalini Yoga Skolen er annerledes bygd opp og har et nytt tema som vi jobber utfra.

Kundalini Yoga består av et rikt mangfold av effektive yogiske øvelser og teknikker som bevist gir gode og raske resultater!

Kundalini yoga har ingen fast serie med øvelser i motsetning til yogaformer som bl.a. Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Virya og Klassisk Hatha Yoga, som ofte følger spesifikke sekvenser av yogaøvelser. Kundalini Yoga består av et bredt spekter av ulike Kriya's (yogaset) som hver for seg jobber med ulike aspekter av vår fysiske, emosjonelle og mentale helse. 

For hvem
Kundalini yoga er for alle! Uansett helse, alder, religiøs tilknytning, og situasjon, og passer like godt for mennbowing heads1 som for kvinner. Det brede utvalget av forskjellige teknikker og retningslinjer gjør at det er noe å finne for alle og enhver. 

Hva er effekten av Kundalini yoga
Kundalini yoga er et hjelpemiddel som er med på å vekke din bevissthet og bringe deg nærmere deg selv. Øvelsene vi gjør har en sterkt utrensende effekt hvor ikke bare giftstoffer blir skilt ut, men også indre stress, frykt, frustrasjoner, sinne og evt. smerte kan bearbeides og gitt slipp på.  Teknikkene vi gjør kan hjelpe deg med å bevisstgjøre og dermed akseptere og endre din fysiske, mentale og emosjonelle tilstand, samtidig som du faller mer til ro i deg selv. Kursene passer også for deg som ønsker å skape et stille rom i uken med plass for å integrere hverdagens krav og samtidig være i en inspirerende setting med andre mennesker.

 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345