logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga i Norge

Kundalini Yoga er en effektiv og kraftfull yogaform for tiden vi lever i og som stadig vokser i popularitet både for dens effektive teknikker og for dens medisinsk dokumentere virkninger. Nå kan du endelig praktisere Kundalini i Norge også! Kundalini Yoga Skolen tilbyr lærerutdanning i Kundalini Yoga i Norge og kommer gjerne å holder Kundalini Yoga Workshops der du holder til i landet.

Du trenger ingen forkunnskaper eller erfaring verken i Kundalini Yoga eller annen form for yoga for å delta på Kundalini Yoga Skolens ukentlige klasser eller workshops. Vi gir autentisk Kundalini Yoga i Norge for alle nivå og utgangspunkt. Hver time eller workshop er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra avhengig av målgruppe, setting og ønske. AnandRaj og Gyanjot ved Kundalini Yoga Skolen har mange års erfaring som lærere og i å utdanne lærere i Kundalini Yoga i Norge.

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - designet for å møte vår tids utfordringer!

I tillegg til fysisk trening får du erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Kundalini Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.
Mye av Kundalini Yoga går utpå å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp!Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Kundalini Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

Interessert i Kundalini Yoga i Norge? Vi kommer gjerne der du holder til i landet! Kontakt oss på: info@kundalini-yoga.no eller ring: 922 14 004

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345