logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Kundalini Yoga Teacher Training i Norge

 
Ser du etter Kundalini Yoga Teacher Training i Norge eller ønsker å fordype deg i en autentisk, helhetlig og kraftfull yogaform? Da er Lærerutdanningen i Kundalini Yoga noe for deg! Kundalini Yoga Skolen tilbyr Kundalini Yoga Teacher Training i Norge.
 
 
Kundalini Yoga Skolen's Teacher Training er designet for å utdype din yogiske kunnskap og erfaring, samt gi deg den nødvendige teorien, praksisen og kompetansen som skal til for at du blir en dyktig og profesjonell yogalærer!
Lærere i utdanningen er hovedsakelig AnandRaj og Salila Gyanjot som norske Teacher Trainere, Shiv Charan Singh som Lead Trainer og internasjonalt annerkjent team med hvert sitt spesialiseringsfelt.
 
Lærerutdanning i Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan, er en 1-årig deltidsutdannelse i naturskjønne omgivelser, kun 1 time fra Oslo. Hver samling er lagt opp som en liten "retreat" hvor du bor på stedet og får anledning til å dykke inn i Kundalini Yoga med fast morgen praksis og yogisk mat basert på Auyrveda og Raw Food.
Halvveis i utdanningen tilbyr vi en 1 uke med "Ashram Experience", hvor vi alle reiser sammen til fargerike Portugal i februar måned!
 
Kundalini Yoga Skolens Teacher Training i Norge fører frem til Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer. Denne utdanningen kan godt kombineres med arbeid eller skole.
 
Enten du ønsker å bli en sertifisert lærer eller bare ønsker å utdype din personlige praksis og opplevelse av Kundalini Yoga, inviterer denne utdanningen deg til en dyp og transformerende prosess! Kundalini Yoga Teacher Training i Norge er åpen for alle som er interessert i en sunn og bevisst livsstil, enten du har erfaring med yoga fra før eller ikke. Vi sørger for å gi deg den nødvendige teori, praksis og kompetanse som kreves for å bli en Kundalini Yoga lærer uansett utgangspunkt.
 
Har du spørsmål? Send mail til: info@kundalini-yoga.no og ikke nøl med ring for en uforpliktende prat: 922 14 004
 

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345