logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Privattimer i Yoga

med2Ønsker du en skreddersydd Kundalini Yogatime kun for deg?

Privattimer i yoga er for deg som vil jobbe målorientert og ønsker personlig veiledning og oppfølging.  
På en individuell time får du spesialtilpassede yogaøvelser og meditasjoner etter dine behov.

Opplegg og hva vi gjør i en privattime i yoga

Etter en kartleggingssamtale skreddersyr vi et individuelt tilpasset yogaprogram utifra dine forutsetninger og ønsker.
I tillegg til at du kommer på privattimer i yoga fokuserer vi på aktiv praktisering av yogaøvelser og meditasjoner, samt bevisstgjøring om hvor du står og hva som kan være dine neste skritt. Vi jobber helhetlig, og hvis ønskelig, kan vi se på hva som er dine mentale, fysiske og emosjonelle utfordringer der du er nå.
Du velger selv om du vil komme på enkelte privattimer i yoga eller avtale noe fast over tid.

Hvor?
Privattimene vi tilbyr på Kundalini Yoga Skolen er basert på Kundalini Yoga, oppprinnelsen til Medisinsk Yoga og er en effektiv og terapeutisk yogaform. Vi setter kun opp privattimer i yoga på dagtid og timene blir gitt i Kundalini Yoga Skolen's hjemmekoselige og innbydende senter sentralt i Oslo. Senteret ligger vakkert, grønt og stille til ved Frogner/Majorstuen, i 3 etg. til Steinerhøyskolen Berle.

Lærere/terapeuter
Det er AnandRaj og Salila Gyanjot som driver Kundalini Yoga Skolen som tilbyr privattimer og yogaterapi på Kundalini Yoga Skolen, les mer om dem og hva de tilbyr HER


Addresse: Professor Dahls gate 30, Oslo (trikk 19 til Briskeby eller T-bane til Majorstuen). 

Kontakt oss for å sette opp en kartleggingstime HER eller ring oss på: 922 14 004

PRIS:

1120,- for medlemmer (10-klippekort/6-månedskontrakt) eller faste og regelmessige klienter
1400,- for ikke-medlemmer 

 

Yoga Oslo på Facebook

Etter ett år med ukentlige klasser hos mine kunnskapsrike lærere AnandRaj og Salila Gyanjot var jeg full av inspirasjon og glede over å få muligheten til å fordype meg i Kundalini Yoga med lærerutdanningen. Jeg ankom vakre Tyristrand ganske spent og nysgjerrig på hvor denne prosessen ville ta meg. Mitt utgangspunkt var at jeg ønsket meg en bedre helse, en sunnere livsstil og en enda dypere kontakt med meg selv. At dette var en lærerutdanning var for meg underordnet. Vertskapet, AnandRaj og Salila Gyanjot, har lagt ned et godt stykke arbeid i å gjøre utdanningen til en komplett yogisk erfaring. For meg var det som om hver utdanningshelg var en retreat i vakre omgivelser med sadhana, yoga, nydelig vegetarisk mat, gode lærere og nærende menneskemøter.
Når jeg nå sitter her etter endt utdanning og ser tilbake, kjenner jeg at jeg smiler, er meg selv og veldig takknemlig til alle jeg har møtt. Jeg fikk alle mine ønsker innfridd, men også så mye mer! Flotte felleskaps opplevelser, nye venner, en indre trygghet og styrke, og sist og ikke minst, jeg overrasket meg selv med å bli en praktisernde Kundalini Yoga lærer!
Jeg vil på det varmeste anbefale AnandRaj og Salila Gyanjot som lærere og som vertskap for din Kundalini Yoga lærerutdanning!
 
Stine Jeanett Malzev

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345