logginnMeld deg på time eller bestill klippekort, kurs eller drop-in

logo resp

Shiv Charan Singh kommer til Oslo!

Shiv oslo workshopnews
Gå ikke glipp av en unik sjanse til å oppleve Shiv Charan Singh i Oslo!
7. april kl. 18:30 inviterer vi deg til en dyp og uforglemmelig workshop med Shiv Charan Singh som har blitt kåret til årets beste Kundalini Yoga lærer 2014 av Kundalini Research Institute! Dette på grunn av hans enestående dedikasjon og hengivelse ovenfor Kundalini Yogas eldgamle og samtidig moderne læren. 
Alle som er interessert i Kundalini Yoga, Karam Kriya, personlig utvikling eller annet holistisk arbeid vil ha gått utbytte av denne workshopen!
Meld deg på workshopen HER
 Ordinær Pris: kr. 400,-
Pris for deg med klippekort: kr. 250,- + et kryss i klippekortet
Tid: 7. april kl. 18:30 - 21:30
Sted: Steinerhøyskolen Berle (eurytmisalen i 2etg.), Professor Dahlsgate 30, 0260 Oslo

Shiv Charan Singh er en upretensiøs og autentisk lærer, samt en enestående spirituell veileder som har jobbet internasjonalt med grupper og enkeltpersoner i over 30 år. Han er grunnlegger og direktør for International Karam Kriya School, som utdanner studenter og lærere i Kundalini Yoga, Spirituell Veiledning og Anvendt Numerologi (Karam Kriya) over hele verden .
Shiv Charan Singh er forfatter av flere bøker og artikler om ulike aspekter av et åndelig liv, inkludert "Let the numbers guide you". Å møte og være sammen med ham er en invitasjon og mulighet til å se på livet fra et nytt perspektiv, og å oppleve noe nytt, overraskende og magisk!
Som ung voksen hadde Shiv Charan Singh en rekke nesten fatale hendelser. Disse nær døden opplevelsene ga ham en intim kjennskap til det å leve og dø som vi alle søker å forstå. I hans lære, er han verken egoistisk eller politisk. Han formidler sitt budskap på en underholdende, karismatisk og ydmyk i måte. Hans varme medfølelse når ut og tar imot alle, uansett alder og bakgrunn.
 
Hjertelig velkommmen alle som en!
 
PÅMELDING TIL: info@kundalini-yoga.no

You have no rights to post comments

Yoga Oslo på Facebook

Kundalini Yoga Skolen - Senter for Bevegelse, Helse & Bevissthet | Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo +47 240 77 888 | Kontakt

Copyright © 2017 Kundalini Yoga Skolen AS | Org.nr.: 998908345